Prowise promo's

Gespecialiseerd in onderwijs, dat is Prowise.

Zo ziet een geïnspireerde en geboeide klas er uit. Het resultaat van een docent die precies weet wat de moderne, digitale klas nodig heeft. Jij bent zo’n docent. Een docent die het nieuwe onderwijs optimaal tot leven wil brengen. Door je enthousiasme én door gebruik te maken van de juiste tools, ben je een bron van inspiratie. Jij begrijpt dat het draait om het delen van onderwijs. Delen met je leerlingen, met collega’s, met de hele wereld! Dat maakt het onderwijs leuker en spannender, maar ook veel effectiever.

Met ProWise Presenter beschik je over de juiste tools om je missie tot een succes te maken. Deze gebruiksvriendelijke Software is vanaf elke locatie online beschikbaar en toe te passen op ieder digitaal schoolbord en draagt bij tot een rijke leeromgeving. Met Presenter maak je in een handomdraai krachtige presentaties of interactieve lessen die tot de verbeelding spreken en mogelijkheden bieden voor coöperatieve werkvormen. Voeg eenvoudig foto’s, video’s, professionele instructietools of interactieve bouwstenen aan je les toe. Sla je presentaties en lessen op, deel ze eenvoudig met collega’s. Importeer bestanden, wissel ze uit. En leen van bestaande lessen om zo kostbare tijd te besparen. 

Met Presenter breng je de werkelijkheid virtueel tot leven. Altijd speels, creatief en luchtig. Of vertaal je de uitkomsten van een overleg direct naar een mindmap. Het kan allemaal met ProWise Presenter. Bovendien zorgt onze speciale ProConnect toepassing ervoor dat je overal en altijd draadloos of via je vaste netwerk kunt communiceren met het digitale schoolbord. Welk apparaat je ook gebruikt, tablet, smartphone, notebook of vaste computer: alle krijgen ze samen met Presenter een toegevoegde waarde voor het onderwijs en bieden ze voor jou de mogelijkheden om het onderwijs passend te maken.

Met ProWise Presenter maak je van onderwijs een ware beleving. Wil je zelf de interactieve en krachtige mogelijkheden van ProWise Presenter ontdekken? Maak dan snel jouw free account aan.

DC ontwikkeld vele promo video's voor internet en beurzen, óók in verschillende talen. Door onze nauwe samenwerking met een geluidsstudio gespecialiseerd in stemmen krijgen we eigenlijk alles voor elkaar.