Bufkes

Dé Lekkerste Broodjes

Onze ‘Bufkes’ zijn veel meer dan een lekker hapje of tussendoortje. Het zijn unieke, royaal belegde ambachtelijk bereide broodjes, heerlijke gevulde maaltijdsoepen, frisse salades, sappen, zoetwaren, grillproducten en verrassende menu’s. Veelal in eigen huis gemaakt van de meest smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten. Zij doen dat met zorg, liefde en ouderwets vakmanschap, speciaal voor jou! En daarom kom je terug … 

DC werkt al vele jaren samen met Bufkes om ervoor te zorgen dat de passie die ze in de broodjes stoppen goed overkomt in de filialen, in hun uitingen én op hun website. Over website gesproken, voor Bufkes hebben we een state-of-the-art site ontwikkeld inclusief zeer uitgebreide webshop. Bufkes kan minitieus aangeven welke prijsstelling elk product heeft per vestiging, of het bezorgd kan worden etc etc. De communicatie vanuit de webshop naar de franchisenemers gaat per e-mail of fax (als er geen internetverbinding voorhanden is).

Bufkes is ook actief op Social Media en ook dat monitoren wij om te kijken hoe het nog beter kan. En soms... maken we een leuk filmpje ;-)