GS Technics

Nieuwe stijl voor het huis

Voor GS technics heeft DC een nieuwe huisstijl ontwikkeld incl meertalige brochure. We geven het woord graag over:

We-know-how: Het zegt niet alleen iets over onze ervaren en kundige professionals, die als geen ander thuis zijn in de wereld van de glas- en steenbewerkingsmachines. Tegelijk is het een verwijzing naar onze visie. In die visie staat de tevreden klant voorop. Een klant die kan bouwen op de diensten en producten die hij geleverd krijgt. Een klant die altijd kan terugvallen op een betrouwbaar en meedenkend aanspreekpunt. Voor GS Technics is dit een vanzelfsprekendheid. Niet alleen luisteren we goed naar de wensen van de klant, ook komen we met gepaste oplossingen en adviezen. Daarbij doen we wat we beloven. En we doen dat goed, snel en tegen eerlijke tarieven. Zo kweken we vertrouwen bij onze klant. Zodat we samen kunnen bouwen aan een vruchtbare toekomst.  

GS Technics is specialist in de verkoop van en serviceverlening voor een breed scala aan glas-en steenbewerkingsmachines en –onderdelen. Als officieel geautoriseerde servicepartner van Glaston-Bavelloni werken we uitsluitend met zeer ervaren servicemedewerkers, originele onderdelen en gereedschappen. Vanuit onze zeer sterke servicegerichtheid en uitgebreide ervaring mag u van ons een kwalitatief hoogwaardige service aan marktconforme condities verwachten.

Onze goed opgeleide servicemonteurs en helpdeskmedewerkers kennen de materie, de machines waar ze mee werken en staan voor 100% achter ons gezamenlijke doel: Een tevreden klant!